This page require Adobe Flash 9.0 (or higher) plug in.

Wie is online?
We hebben 1 gast online

Home

Try-out concert Concertreis Oostenrijk

Geen kaartje voor Pinkpop? Geen nood, Sajelkapel Aelse biedt uitkomst! Op zondag 8 juni zal Sajelkapel Aelse in samenwerking met zanger Joan Hollanders in het kader van haar concertreis naar Oostenrijk het eerste van drie Try-out concerten geven bij Kasteel Elsloo.

Op zaterdag 12 juli reist Sajelkapel Aelse samen met het 55 koppige reisgezelschap af naar het Oostenrijkse Hippach, in het Zillertal. Tot en met vrijdag 18 juli is het gezelschap in de gelegenheid om te genieten van de Oostenrijkse pracht en praal en het fantastische viersterrenhotel. Daarnaast verzorgt Sajelkapel Aelse een viertal ‘Konzerten’, in Mayrhofen, Aschau, Zell am Ziller en Hippach, met medewerking van Joan Hollanders.

Ter voorbereiding op de reis staat Pinksterzondag 8 juni om 15:00 uur een Try-out concert gepland op het pittoreske terras van Kasteel Elsloo. U kunt een gevarieerd (solistisch) programma verwachten met nummers als ‘Löffelpolka’, ‘The Lion sleeps tonight’, en ‘You can leave your hat on’. Daarnaast neemt Sajelkapel Aelse populaire rockmuziek mee naar Oostenrijk en speelt onder andere de ‘Deep Purple Medley’. Uiteraard ontbreken nummers als ‘Dem Land Tirol die Treue’ en de alom bekende ‘Klostertaler Potpourri’ ook niet in het programma.

Om 15:00 uur start het Try-out concert bij Kasteel Elsloo, zorg dat u erbij bent en kom genieten van het muzikale programma dat in Oostenrijk gepresenteerd zal worden! Entree is vrij. Het concert zal ongeacht de weersomstandigheden doorgang vinden.